MANİSA / ALAŞEHİR - Şahyar İlkokulu

Şahyar İlkokulu

Şahyar Mahallesi Yeni Sok. No6 / Alaşehir / MANİSA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen öğrenmeyi öğrenen, okuyan, inceleyen, araştıran zamanı iyi yönetebilen doğayı seven bilimin gelişmesi için çaba gösteren sanatta, sporda, bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen nesillerin yetiştirildiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede MODEL OKUL olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
SOBA - KÖMÜR
Manisa´ya 103 km mesafededir. Alaşehir Merkeze 10 km mesafededir.